hej hej

som ni märker har jag nu radera det senaste och jag har bett att bloggen raderas.

det är terapeutiskt för mig att skriva av mig, men jag vill inte att min internetsavvyga pappa hittar hit och blir orolig över att jag är ett totalt vrak. (jag bad att dom inte skulle nämna min blogg på Vega juttun men dom gjorde nu det ändå märkte jag just och jag vill inte att hela ankdammen skrattar åt mina mentala problem. borde väl som vanligt ha stått på mig lite mer och varit tydligare om att jag inte vill att bloggen är nån juttu).

följ mig på instagram @biflan - där är kattbilder och minimalt med ångest!

ha en skön sommar allihopa och tack för allt!

 

puss & kram,

Biffen

23.07.2017 kl. 19:18

kattinlägg åt Mamsen

kissorna mår bra, tack. Elin är den minsta katten jag någonsin sett (hon är snart 1 år men lika stor som en några månader gammal unge) men hon kompenserar med en väldigt stor personlighet. hon är helt klart chefen i hushållet. först kallade min mamma Elin för "pikku johtaja", sen blev det "diktatorn" och nu kallar min mamma henne "Hitler". vet inte riktigt va jag ska tänka om det men Elin är totalt ljuvlig. :) hon brukar sova tillsammans med Gremlin, dom är gosekompisar. och Hjördis leker hon med. alla kommer brilliant överense.

och så vi fixade nät på balkongen med pappa så kissorna kan vara där ute och det älskar dom. 

28.04.2013 kl. 20:02

sen när

jag borde veta bättre men på nåt sätt tänker jag hela tiden att sen när jag är smal så blir allt bättre. livet blir roligare, alla tycker om mig, jag vågar gå och prata med jappen jag är intresserad av och han kommer att totalcharmas av mig, alla dagar är bra. men så är det ju inte.

när jag väger 50 kilo så vågar jag ändå inte gå och prata med nån och är antagligen ändå halvsur hela tiden och livet är fortfarande totalt meningslöst. men intressant det där hur man alltid tänker att allt blir bra "sen när" och det stämmer aldrig.

så antingen..

a) är livet skit

b) jag har attitydproblem

c) vem bryr sig, man ska ändå dö till slut

28.04.2013 kl. 17:50

mörka hemligheter

det här inlägget och kommentarerna på annes blogg är helt otroligt fascinerande!! skönt att veta att andra tampas med samma skit som en själv. men där var endel som var lite obehagliga, typ att man är rasist och så. uj.

hm. mina mörka hemligheter är väl ganska samma som många andras.

- jag är avundsjuk på folk som är snygga och framgånsrika och smala och rika

- min ekonomi är en total katastrof. har faktiskt räkningar den här månaden som jag inte har råd att betala. vet inte va jag ska göra. till all tur inga stora summor men... alltså när jag köpte lägenheten betala jag bara räntor i 6 månader men nu ska ALLT betalas och jag inser att det här går inte alls ihop. har sömnlösa nätter. sparkontot är redan tomt.

- trots usel ekonomi köper jag en massa skit som jag absolut inte har råd med och ger en bild av att jag inte alls är så i pisset som jag är.

- känner mig ofta så ful att jag får en klump i halsen. undviker speglar och fönster om jag är på stan, vill inte bli påmind om hur vanskapt jag är

- och samtidigt som jag känner mig ful klipper jag håret kortare och kortare och det blir bara fulare och fulare och liksom VARFÖR GÖR JAG DET.

- låtsas dock att vara glad och ha bra självförtroende men det är alltså en total bluff.

- jag ångrar att jag flyttade bort från Helsingfors. alla mina vänner blev där. och mitt liv. och min karriär. nu sitter jag bortglömd i skogen och petar ihop annonser. det känns.. som om jag har nån annas liv som är sämre än mitt.

- egentligen sku jag bara villa ta katterna och flytta till amsterdam och öppna en butik där men jag vågar inte.

hm. det var ju helt skönt att komma ut ur skamskåpet lite.

 

 

 

 

28.04.2013 kl. 14:15

Elin!

var och hälsa på Elin igår. hon är en riktig famndocka som spinner HELA tiden.och om du eller nån du känner funderar på att skaffa katt så kolla förr förra inlägget om lilla Pipari som söker hem!!!
14.12.2012 kl. 12:57

familjetillökning!!!

meningar som "Hördu ja fick höra att en av domdär kattungana som min kaveri har (dom på dedär foto), e ennu utan hem! Ja tänkte att du sku kanske kunna vara intresserad" och "moi! Joo nyt kolmas ottajaehdokas peru tossa viikonloppuna ja pentu on jo kohta 4kk vanha niin alkaa olemaan vähän hankalaa saada neitiä minnekään... :(:( tyttökissa siis on kyseessä, synttärit 23.07.12 ja kehrää jo pelkästään kun sitä päin kattoo :D:D " kan sluta bara i att....

möt Hjördis och Gremlins nya lillasyster!! hon kommer hem i januari då jag flyttat. sniff. jag blir tre-kattsmamma! <3va ska hon heta??
20.11.2012 kl. 08:58

ålderdom

man vet att man är gammal då man får inbjudan till diverse skivbolags lillajulsfester och tycker att det bara låter fruktansvärt jobbigt med gratis sprit i sällskap av onödiga kändisar. (jag vill inte dricka glögg med cheek och x-factor vinnare)

joo tack men jag stannar hemma med kissorna.

biffen, 67 år.
08.11.2012 kl. 11:41

håret

HOPPSAN.

08.11.2012 kl. 10:58

fittigt hår vol. 253836151429

färgade håret igår. det sku bli ljuslila som jag nu haft ett tag men jag lämnade färgen i alldeles för länge och... nåh... shit happens liksom. lägger upp en bild senare när jag är klädd i nåt vettigare än en one-piece. (det där var SÅ bloggit att säga)
08.11.2012 kl. 09:17

småbarnsförälder

kissorna har ylat och härjat och hoppat på mig hela natten. jag har sovit kanske två timmar. jag känner mig som en småbarnsförälder. utom att mina barn tvättar sig själva och man behöver int torka doms rumpor och dom kan mörda stuff.
08.11.2012 kl. 09:01

inredning II

när blev det förresten normen att allt i ens hem ska vara vitt, beige och grått? och kanske en lattefärgad fondvägg om man vill vara riktigt äventyrlig.

yäk. jag hatar vita ytor. jag får rentav ångest av dom. nya kämppän ska ha följande färger:

hallen: rosa
köket: svart-vitt med inslag av rosa
gästrummet: rött
sovrummet: violett
vardagsrummet: petrolblått (min absoluta favoritfärg i synnerhet i kombination med rött och senapsult och ljusrosa)
badrummet: svart

men nu till värre saker, dags för kvällens träningspass. urk. hejdå.
07.11.2012 kl. 16:54

inredning

har bokat målare och tapetserare till nya lägenheten till april*. ah! may the leopardprint madness begin!

http://decoraciona.com/wp-content/uploads/2011/04/estilo-kitsch.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_yAlP-3Fkj3k/Rg1KyhpXxPI/AAAAAAAABOs/zT5_0qA6VC4/s400/ca4.jpg

http://www.pambaboma.com/wp-content/uploads/2012/08/70s-design-living-room1.jpg

frank zappas föräldrar hade sannerligen bra smak då det kom till att måla vardagsrummet:

http://static.guim.co.uk/sys-images/Observer/Pix/pictures/2009/1/17/1232208639362/Frank-Zappa--His-Parents-001.jpg

jag älskar 60 och 70 tals inredning, gärna så over the top som möjligt med inslag av punk, horrorfilmer, allmän nördighet och diverse popkultur.

*jag drar själv ner dom gamla tapeterna och gör grundjobbet för att spara lite på kostnaderna, men denhär gången vill jag ha proffs som gör resten. okej måla sku jag kunna själv, men tapetsera? nej fan, aldrig. det sku sluta i katastof.
07.11.2012 kl. 16:31

exhibitionism i misstag

dom estniska remppaäijinä utanför vårt hus fick imorse en tidig julklapp då jag öppnade fönstret för att släppa in hjördis och mina bröst föll ut ur mitt nattline.

jag har även sprängt två BH:n på bara några månader. övervikten kommer inte ensam.
07.11.2012 kl. 09:00

helt obsessed

jag vet att det är så mainstream att man får spysjuka och hennes h&m reklamer är sjukt störande men jag bara ÄLSKAR lana del rays born to die skiva. det är bara så himla bra, en av årets bästa.

http://iheartau.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/02/lana-del-rey-born-to-die-608x608.jpg
07.11.2012 kl. 08:58

magic bullet coffee

den senaste hypen inom LCHF är nåt som callas "magic bullet coffee" och det ska då sätta kroppen i ketos typ direkt och hålla en mätt halva dan. den går ut på att man kör 2 dl kaffe, några matskedar osaltat smör och en matsked kokosolja i mixer och det blir då alltså en fettig kaffedryck. det låter helt HEMSKT. men jag tänker nog testa den (bara jag får mitt paket från hyvinvoinnin.fi, man hittar inte kokosolja i denna sketna by. suck) men alltså det låter ju helt förfärligt. det kan inte vara gott. but we shalt se.
07.11.2012 kl. 08:32

Senaste kommentarer

24.07, 14:33hej hej av Britten
24.07, 14:30hej hej av déa
24.07, 08:06hej hej av Erica
23.07, 19:48hej hej av Hedenandis
11.12, 13:39lösbröst av Johan