vi ska va så jävla heta på sommaren

hurra! jag behöver inte gå ensam och rädd till CrossFit (eller som basse kallar det "croissant") nybörjarkursen. anette kommer med mig. och vem är det undrar ni? jo, det är ingen mindre än gremlins mamma. typ. det var alltså anettes katt kia som blev på tjocken och gremlin var en av ungarna.en väldigt liten gremlin med sina syskon. åh jag börjar GRÅTA. sniff. sötnosen.
03.11.2012 kl. 13:27

eddie izzard

JAAAAAA!

Mick Perrin and Raw Comedy presents
EDDIE  IZZARD  FORCE MAJEURE

Hartwall Areena, Helsinki
11.4.2013 klo 20, ovet 18:30


03.11.2012 kl. 13:15

hjördis & matte

här är en konkret illustration från förra året om hur det går till hos oss:

03.11.2012 kl. 12:50

det bortskämda första barnet

gremlin kom in från regnet, jag försökte torka av henne med handduk men hon ville int. "jag kan fan torka mig själv matte!" sen åt hon lite och hoppa upp i sängen och gosa."jag kan själv."

en dryg halvtimme senare anländer drottning hjördis som slänger sig raklång på golvet och slutar inte yla förran jag, the human servant, kommer med en stor handduk och torkar henne. sen gick hon till köket, såg att torrfoder skålen var tom och dängde till den med tassen så den flög. "where is my torrfoder you stuuuuuuuupid human?"."sörva mig."

snart är det ju vinter vilket innebär en hel massa vadande i snödrivor för min del. hjördis älskar ju att på vintern att sitta uppe i lidret på gården och jama ända tills jag vadar igenom snön och hämtar henne. jag är helt under tassen. (obs. den välvårdade och masserade tassen. lush ultrabalm är jättebra för vintertorra trampdynor)

http://4.bp.blogspot.com/-M-jjCDfG5tM/T-vIgovEB5I/AAAAAAAAAIg/YAndnKTClYQ/s1600/lushedited-lush-ultra-balm.jpg
03.11.2012 kl. 08:45

ännu om det här med bantning

jag vill int gå ner i vikt för att jag sku ha nåt grymt självhat och tycka att jag är ful. tvärtom tycker jag att jag är mer awesome nu än när jag var 15 och vägde 50 kilo. men hälsan, hälsan!

när jag var yngre byggde jag hela mitt självförtroende på mitt mitt utseende och såklart mår man dåligt då för man kan ju ALDRIG se ut som kate moss. men sen när jag var kanske 27 kom jag fram till att jag är nog ändå ganska jees typ och sen släppte det. och i och med att jag äntligen fick ett relativt sunt och bra självförtroende blev jag också mycket trevligare (fråga bara klaffen och lotten hurdant helvete det vara att jobba med mig innan, jag börja ju jobba där som 22-åring så dom har fått stå ut med en massa senpubertalt skit) och mer attraktiv. (plötsligt ville män äntligen ha mig. efter ÅR av misslyckade raggförsök. när man slutar ragga och int bryr sig så vill plötsligt alla ha en, fastän man sku vara lite småfet. för att citera holger: "din fantastiska personlighet kompenserar för ditt underliga utseende" tja. jag tar det som en komplimang. tror jag.)

men alltså min point var det att ingen (isynnerhet nån yngre) ska nu läsa mina bantningsjuttun och tycka att även jag advokerar för att smalt ideal för det gör jag inte. men jag har nu samlat på mig såpass mycket övervikt att det är riktigt illa för hälsan. jag vill int få diabetes och hjärtproblem och whatnot. man ska väga det som man trivs med. nån annan kan väga 90 kilo och vara jättenöjd med det, och om hälsan är i skick så why not! och nån annan kan vara smal av naturen och väga 45 kilo och det är också helt huippu. blondinbellas "size me" är ett så härligt uttryck.

jag tänker inte svälta mig själv utan äta ordentig mat (kött, ägg, fisk, grönsaker, fett, ost, nötter. inga lightprodukter och allt socker bort) och börja träna. om man svälter sig själv blir man bara sur och okej man kan snabbt gå ner tre kilo men sen äter man typ en banan och går upp allt igen. och trust me, been there, done that, got the t-shirt.

/Site/Data/2752/Images/beth-kate.jpg

beth ditto ute på galej med sin kaveri kate moss. båda är ascoola.
03.11.2012 kl. 08:16

yyyyl

jag köpte en våg. jag väger 90,6 kilo. typ lika mycket som hela spice girls tillsammans och min fettprocent är väl typ 70.

VITTU.
02.11.2012 kl. 18:15

it's friday, bitches

02.11.2012 kl. 13:49

bra stuff

nu när jag har chelsea haircut* måst jag sminka mig som en liten hora så att jag int ska se ut som en lesbisk varulv. (vilket ju alltså är helt okej om man vill men jag vill inte.)

köpte just en ny mascara från ett av mina favoritmärken too faced och jag säger bara... WOW. det ser helt ut som om man sku ha megalösögonfransar (resultatet blir ännu snäppet bättre om man sätter några lager av en thickening mascara på, och den också på undre fransarna). den är ganska dyr (39e) men jag tycker den absolut är värd priset.

http://vintageortacky.files.wordpress.com/2012/07/051.jpg?w=529&h=423

finns att köpa på pretty.fi

* chelsea haircut är en klassisk skinhead frisyr. och observera att skinhead INTE betyder att man är nån vidrig rasist eller nynatsist. "A skinhead is a member of a subculture that originated among working class youths in London, England in the 1960s and then soon spread to other parts of the United Kingdom, and later to other countries around the world. Named for their close-cropped or shaven heads, the first skinheads were greatly influenced by West Indian (specifically Jamaican) rude boys and British mods, in terms of fashion, music and lifestyle.[1] Originally, the skinhead subculture was primarily based on those elements, not politics or race." läs mer på wikipedia.

och här i en scen från den helt fenomenalt fantastiska filmen this is england ser ni tjejer med chelsea hår:

02.11.2012 kl. 12:25

man ska ha mål i livet

biljetter till Graveyards keikka 19.4 på tavastia inhandlade.

det är about 6 månader till 19.4.

nu sätter jag som mål att jag tills dess ska ha gått ner 20 kilo och sen kan jag belöna mig själv med en rejäl fylla och hångla upp nån het tatuerad jappe med brylkräm i huvu. (roaaaar).

02.11.2012 kl. 11:44

halloween

02.11.2012 kl. 11:18

nice try indeed..

02.11.2012 kl. 10:48

pain sweet pain

igår gjorde jag nåt som varje kvinna drömmer om, men som väldigt få har chansen att göra:

jag epilerade min ex-pojkväns nacke.*

själv ser jag inte pointen med att ta bort nå manliga kroppshår. det är ju... manligt. mig stör det liksom inte det minsta. och jestas liksom, jag blir alltid lika överraskad av männens otroligt låga smärttröskel, eller liksom för lidande överhuvudtaget. om män sku ha mens så sku världen typ gå under av allt bölande.

*nu sku det ju ha varit mycket roligare om jag och holger skulle vara osams men det är vi ju inte, så jag tyckte nog mest bara synd om honom.
02.11.2012 kl. 10:41

vitttuuuuu

jag är så feeeeeet! jag borde gå nu ner åtminstone 3o kilo eller så måst jag klä mig i en mumu för jag ryms int i nåt annat och jag får stroke på min 35-års dag.

när jag var liten var jag fet som en boll (och ja, jag skyller faktiskt allt på mina föräldrar) men sen när jag var 13 börja jag banta och gick ner 42 kilo (från 92 kg till 50 kg). ja. ni läste rätt. FÖRTIO-FUCKING-TVÅ-KILO. jag lyckades hålla vikten nere i about 10 år men turns out att bulimi INTE är ett normalt sätt att hålla vikten nere.

OBS: notera även hur jag hoppar på trenden av bloggare som outar sig som ätstörda morons.* men hej, på riktigt i nutidens utseendefixerade samhälle så är nog en fittigt hög procent av populationen skruvad av om int mat så sprit eller shopping eller dåliga förhållanden och bla bla. alla har vi någo, int ska man skämmas.

men nu har all vikt alltså nästan krypit tillbaka så dags att ta tag i saken en gång för alla. satans.

plan of action: - stenhård LCHF med fokus på kött, grönsaker och ägg och mindre mejeriprodukter.
- crossfit (börjar ju först i januari men jag tror det kommer gå bättre om jag nu lyckas gå ner i vikt före, så har jag bättte fiilis att gå dit)
- yäk jag vill int jogga nu när det är halt ute. måst hitta på nåt annat.
- nån muta. typ när jag gått ner 10 kilo får jag ta ny tatuering och int före det.
- borde kanske skaffa en våg men vet int riktigt om jag vill

may beach 2013 begin. (ifall nu int världen då går under i december)

*blogg galan närmar ju sig
01.11.2012 kl. 17:48

fitnessbeef

fick fel i huvu och anmälde mig till cross fit nybörjarkurs som jag ALDRIG kommer att överleva. nåh, den börjar först i januari så jag har ännu lite tid att skoffa choko och lata mig.

http://beccasheppard.files.wordpress.com/2011/03/hot_weird_funny_amazing_cool2_weird-ugly-people-t5-8_2009072607032812749.jpg
01.11.2012 kl. 14:34

biffens förmedling ab

en till kompis söker lägenhet:

Jos käryä vapautuvista vuokrayksiöistä tai mielummin -kaksioista (snaditkin noteerataan) alueella Töölö-Meilahti-Munkkiniemi-Laru-Kamppi-Kruna niin koodia, kiitos. Hintakatto about 800€.

om du vet nån ledig så mejla mig på maria[a]peoples.fi!
31.10.2012 kl. 09:39

Senaste kommentarer

24.07, 14:33hej hej av Britten
24.07, 14:30hej hej av déa
24.07, 08:06hej hej av Erica
23.07, 19:48hej hej av Hedenandis
11.12, 13:39lösbröst av Johan