mörka hemligheter

28.04.2013 kl. 14:15

det här inlägget och kommentarerna på annes blogg är helt otroligt fascinerande!! skönt att veta att andra tampas med samma skit som en själv. men där var endel som var lite obehagliga, typ att man är rasist och så. uj.

hm. mina mörka hemligheter är väl ganska samma som många andras.

- jag är avundsjuk på folk som är snygga och framgånsrika och smala och rika

- min ekonomi är en total katastrof. har faktiskt räkningar den här månaden som jag inte har råd att betala. vet inte va jag ska göra. till all tur inga stora summor men... alltså när jag köpte lägenheten betala jag bara räntor i 6 månader men nu ska ALLT betalas och jag inser att det här går inte alls ihop. har sömnlösa nätter. sparkontot är redan tomt.

- trots usel ekonomi köper jag en massa skit som jag absolut inte har råd med och ger en bild av att jag inte alls är så i pisset som jag är.

- känner mig ofta så ful att jag får en klump i halsen. undviker speglar och fönster om jag är på stan, vill inte bli påmind om hur vanskapt jag är

- och samtidigt som jag känner mig ful klipper jag håret kortare och kortare och det blir bara fulare och fulare och liksom VARFÖR GÖR JAG DET.

- låtsas dock att vara glad och ha bra självförtroende men det är alltså en total bluff.

- jag ångrar att jag flyttade bort från Helsingfors. alla mina vänner blev där. och mitt liv. och min karriär. nu sitter jag bortglömd i skogen och petar ihop annonser. det känns.. som om jag har nån annas liv som är sämre än mitt.

- egentligen sku jag bara villa ta katterna och flytta till amsterdam och öppna en butik där men jag vågar inte.

hm. det var ju helt skönt att komma ut ur skamskåpet lite.

 

 

 

 

Senaste kommentarer

24.07, 14:33hej hej av Britten
24.07, 14:30hej hej av déa
24.07, 08:06hej hej av Erica
23.07, 19:48hej hej av Hedenandis
11.12, 13:39lösbröst av Johan